studentie.ro  » universitar » admitere » Facultatea de Litere din cadrul UB schimba modalitatea de admitere

Facultatea de Litere din cadrul UB schimba modalitatea de admitere

Publicat: 30 Mar 2015 | Vizualizari: 657

Incepand din aceasta vara, modalitatea de admitere la Facultatea de Litere va suferi mici modificari. Astfel ca, pe langa concursul de baza de dosar, candidatii vor redacta si un eseu motivational de 500-600 de cuvinte, proba care va fi eliminatorie.

Modificarea prevazuta in regulamentul de anul acesta nu vizeaza si specializarea Comunicarea si Relatii Publice, unde viitorii studenti vor sustine o singura proba scrisa, si nu doua ca pana anul trecut. Proba va reprezenta o testare de comunicare scrisa, cu durata de o ora.

Examenul are ca scop testarea capacitatii candidatilor "de a intelege continutul, motivatia si structura unui text dat si de a-si exprima, in scris, opinia in legatura cu acesta, in concordanta cu cerintele de baza ale examenului de bacalaureat, potrivit RomaniaTV.net

Facultatea de Litere isi asteapta candidatii la Ziua Portilor Deschise, pe data de 6 aprilie, cu mai multe informatii despre programele de licenta oferite si admiterea la facultate.

Andreea Catan
Foto: urbo.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-06 00:00:00