studentie.ro  » universitar » admitere » Incepe Saptamana Portilor Deschise la ASE!

Incepe Saptamana Portilor Deschise la ASE!

Publicat: 02 Apr 2014 | Vizualizari: 588

In perioada 7-11 aprilie, Academia de Studii Economice din Bucuresti organizeaza "Saptamana Portilor Deschise", in care toti elevii claselor a XII-a sunt invitati sa se familiarizeze cu sediul, dar si cu programele si specializarile care-i asteapta, daca se inscriu la una dintre facultatile institutiei.

Elevii aflati in clasa terminala de liceu care se pregatesc pentru admiterea la facultate sunt asteptati, timp de o saptamana, sa treaca pragul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si sa afle mai multe despre oferta de studii pe care economistii o propun.

In cadrul "Saptamanii Portilor Deschise", elevii sunt asteptati sa faca turul cladirilor de interes din cadrul ASE-ului: amfiteatre, sali de lectura, cantina etc., intre orele 10:00 si 12:00. Reprezentantii ASE pregatesc si intalniri intre elevi si conducerea Academiei, profesori sau studenti si le ofera posibilitatea acestora sa asiste si la o serie de cursuri interactive.

Pentru admiterea din 2014, ASE Bucuresti scoate la concurs peste 5000 de locuri la facultate si ofera 400 de burse Erasmus.

Anul acesta, selectia candidatilor admisi la Academia de Studii Economice din Bucuresti se face pe baza mediei de la Bacalaureat.

Foto: Arup.com

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-08-18 00:00:00