studentie.ro  » universitar » admitere » Notele din liceu ar putea conta 20-30% la admiterea in Universitatea din Craiova

Notele din liceu ar putea conta 20-30% la admiterea in Universitatea din Craiova

Publicat: 24 Apr 2013 | Vizualizari: 557

Mediile din liceu ale candidatilor la admiterea din acest an in facultatile Universitatii din Craiova ar putea conta in proportie de maxim 20-30%. Totodata, institutia doreste introducerea examenului scris la anumite specializari.

Modificarile Ministerului Educatiei, referitoare la modalitatea de admitere in facultati din acest an, au fost luate in calcul si in cadrul Universitatii din Craiova, noteaza Gds.ro.

Astfel, conform spuselor prof. univ. dr. Cezar Spanu, desi facultatile si-au stabilit deja propriile criterii de admitere, acestea ar putea fi modificate pentru a include noile prevederi - luarea in considerare a notelor din liceu la calculul mediei de admitere. Acestea ar urma insa sa fie folosite "intr-un procent rezonabil, de 20-30%, astfel incat sa nu afecteze foarte mult ordinea candidatilor".

SNSPA Internship Fair, targ de stagii de practica pentru studenti

Modificarile criteriilor de admitere in facultati incalca prevederile Legii Educatiei Nationale

Cum sa te intelegi cu cele mai dificile 5 tipuri de sefi


Universitatea din Craiova va introduce, din acest an, si examenul scris la admiterea in Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, cat si probe eliminatorii la specializarile vocationale. Examenul scris insa este dorit si la specializarile din domeniul tehnic.

Afla mai multe despre admiterea in Universitatea din Craiova accesand sectiunea Admitere Facultate din Studentie.ro!

Foto: ziarulatac.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-10-05 00:00:00 - 2022-10-06 00:00:00