studentie.ro  » universitar » admitere » Numeroase locuri bugetate, ramase libere la admiterea din toamna in Timisoara

Numeroase locuri bugetate, ramase libere la admiterea din toamna in Timisoara

Publicat: 26 Aug 2013 | Vizualizari: 1183

La inceputul lunii septembrie va debuta cea de-a doua sesiune de admitere la facultate in cadrul universitatilor din Timisoara. Astfel, tinerii care nu au reusit sa intre in vara la facultatea pe care o preferau mai au o sansa in aceasta toamna.

Sute de locuri au ramas neocupate, chiar si la fara taxa, in sesiunea de vara, cand rezultatele de la Bacalaureat au fost destul de slabe, iar acest lucru s-a revazut si in ceea ce priveste admiterea la facultate.

Cele mai multe locuri la buget la cea de-a doua sesiune de admitere din aceasta toamna sunt oferite de Universitatea Politehnica Timisoara, care pune la bataie in luna septembrie 321 de locuri bugetate si 517 locuri cu taxa.

In cadrul acestora sunt incluse insa si 51 de locuri bugetate si 65 de locuri cu taxa ale Facultatii de Inginerie din Hunedoara.

Locuri bugetate de stat numeroase pentru admiterea din toamna la facultate se mai gasesc la Facultatea de Automatica si Calculatoare, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, dar si la Facultatea de Constructii sau Mecanica din Timisoara.

Sursa foto: commons.wikimedia.org
Autor: Ana Ionescu

Citeste si

Aproape 700 de locuri disponibile la admiterea din septembrie in Universitatea Petrol-Gaze Ploiesti

Un program de master unic in Romania

Facultatea de Business organizeaza Scoala de vara cu predare in limba engleza

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00