studentie.ro  » universitar » admitere » Rezultate admitere ASE: Afla daca ai intrat!

Rezultate admitere ASE: Afla daca ai intrat!

Publicat: 24 Iul 2014 | Vizualizari: 3424

Academia de Studentie.ro a afisat rezultatele admiterii la facultate, sesiunea iulie, pentru anul universitar 2014-2015. Anul acesta, la mai multe dintre facultatile ASE s-au inscris, inca din primele zile, mai multi candidati decat locurile disponibile. Afla mai jos daca ai intrat la facultatea la care te-ai inscris!

Rezultate admitere Facultatea de Administrarea Afacerilor (cu predare in limbi straine)


Rezultate admitere Facultatea de Economie Agroalimentara si a MediuluiRezultate admitere Facultatea de MarketingRezultate admitere Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica EconomicaRezultate admitere Facultatea de Contabilitate si Informatica de GestiuneRezultate admitere Facultatea de Relatii Economice InternationaleRezultate admitere Facultatea de ManagementRezultate admitere Facultatea de ComertRezultate admitere Facultatea de Administratie si Management PublicRezultate admitere Facultatea de EconomieRezultate admitere Facultatea de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori


Andreea Catan
Foto: student.romaniacurata.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-06-29 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00