studentie.ro  » universitar » admitere » Rezultate admitere facultate 2014: Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi

Rezultate admitere facultate 2014: Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi

Publicat: 31 Iul 2014 | Vizualizari: 2176

Dupa lungi asteptari si emotii nesfarsite, iata ca au sosit si rezultatele admiterii la Universitatea Tehnica din Iasi. Care au fost ultimele medii de admitere la facultati, dar si la ce facultate s-a intrat chiar si cu 5.66, citeste in randurile urmatoare.

La Facultatea de Arhitectura, ultima medie de admitere a fost de 7.21 pe locurile cu taxa, si 7.28 pe locurile bugetate. Candidatii admisi pe locurile fara taxa vor trebui sa depuna actele de studii in original la Facultatea de Ahitectura pana la data de 23 septembrie 2014. In caz contrar, vor fi declarati respinsi.

Rezultate admitere Facultatea de Arhitectura

La Facultatea de Constructii si Instalatii, ultima medie pe locurile fara taxa a fost de 6.00 si s-a inregistrat atat la specializarea Inginerie civila, cat si la Ingineria Instalatiilor, iar pe locurile cu taxa a fost de 6.16, la Inginerie civila.

Rezultate admitere Facultatea de Constructii si Instalatii

La Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor, cea mai mica medie de admitere s-a inregistrat la specializarea Inginerie mecanica si a fost 5.66. Vezi mai jos intreaga lista cu cei admisi.

Rezultate admitere Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor

Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial a tras linie sub nota 6.00, care s-a inregistrat la specializarea Management Industrial.

Rezultate admitere Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial

Andreea Catan
Foto: monitorulcj.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00