studentie.ro  » universitar » admitere » Salajul are trei ofiteri de politie la Academie, insa niciun candidat la Pompieri

Salajul are trei ofiteri de politie la Academie, insa niciun candidat la Pompieri

Publicat: 02 Aug 2013 | Vizualizari: 783

Salajul se poate mandri cu rezultate excelente la admiterea la facultate de anul acesta. Trei candidati salajeni au reusit sa intre la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti, iar alti trei au fost admisi la Politie-Ordine si Siguranta Publica.

In cadrul specializarilor Politie si Politie de Frontiera s-au inscris anul acesta 32 de salajeni. Dupa testarea psihologica, au ramas in cursa doar 20 de candidati, dintre care sase optasera pentru programul fara frecventa, iar 14 la invatamantul de zi - patru dintre acestia au ales Politia de Frontiera, iar 10, Politie.

Dintre cei 20 de candidati, doar trei au intrat la Ordine si Siguranta Publica: Dacian Groze, Paul Chirila si Mihai Sabau.

Pentru Pompieri, Salajul nu a avut anul acesta niciun candidat, deoarece anuntul de recrutare a fost trimis prea tarziu de la Bucuresti, potrivit purtatorului de cuvant ISU Salaj, Lucian Jacodi.


Sursa foto: academiadepolitie.ro
Autor: Ana Ionescu

Citeste si

UBB a ramas cu peste 700 de locuri bugetate neocupate dupa sesiunea de admitere la facultate din iulie

Ce limbi straine cunosc studentii romani

Rezultate admitere 2013 la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza"

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00