studentie.ro  » universitar » admitere » Se schimba regulile de admitere la facultate! Iata la ce sa te astepti!

Se schimba regulile de admitere la facultate! Iata la ce sa te astepti!

Publicat: 24 Ian 2014 | Vizualizari: 764

Admiterea la facultate din 2014 ar putea avea reguli noi in modul de divizare a locurilor pentru inmatriculare si in ceea ce priveste perioada inscrierilor. Acestea nu sunt singurele modificari pe care le propune Ministerul Educatiei pentru admiterea de anul acesta! Iata la ce sa te astepti daca urmeaza sa te inscrii la facultate in sesiunea din vara!

Ministerul Educatiei (MEN) face o serie de propuneri noi pentru modul in care va decurge admiterea de pentru anul universitar 2014-2015. Schimbarile pe care oficialii le au in vedere si care urmeaza sa fie date spre aprobare Colegiului MEN sunt:

  • desfasurarea procesului de admitere in intervalul 21 iulie - 31 august 2014 pentru toate universitatile din tara; fiecare institutie isi va stabili, individual, datele admiterii, insa trebuie sa se incadreze in perioada impusa de lege;
  • renuntarea la divizarea locurilor pentru inmatriculare in functie de locul de provenienta (rural sau urban), cu scopul de a oferi conditii egale de evaluare tuturor candidatilor, fara discriminare;
  • inscrierea concomitenta a unui candidat la mai multe specialitati, in cadrul aceleasi universitati sau la mai multe, cu mentiunea ca se va putea inmatricula doar la una in cadrul unei universitati.


Sursa foto: Verticalonline.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-02 00:00:00