studentie.ro  » universitar » admitere » Simulare admitere UMF: Pana cand te mai poti inscrie?

Simulare admitere UMF: Pana cand te mai poti inscrie?

Publicat: 28 Apr 2015 | Vizualizari: 316

Te-ai hotarat sa-ti dezvolti o cariera in medicina si sa sustii admiterea anul acesta la o universitate de profil? Afla ca universitatile de medicina din tara organizeaza simulari pentru admitere in aceasta perioada.

Este si cazul Universitatii de Medicina si Farmacia "Carol Davila" din Bucuresti. Simularea la admitere 2015 este organizata de Societatea Studentilor la Medicina din Bucuresti care a dat deja startul inscrierii, iar ultima zi de aplicare este 4 mai 2015. Taxa de participare este in valoare de 60 de lei. Inscrierea se realizeaza prin crearea unui cont pe site-ul societatii, detalii aici>>

ADMITERE FACULTATE 2015. Cu ocazia acestei simulari a examenului de admitere la medicina, candidatii vor avea sansa de a descoperi nivelul de cunostinte la care se afla, concursul desfasurandu-se in conditii similare celor de la examenul din vara si capacitatea de a rezolva si incadra in timpul alocat evaluarii.

ADMITERE FACULTATE 2015. Simularea va avea loc pe data de 16 mai 2015, de la ora 10.00 si va dura 2 ore si 30 de minute, accesul in sali fiind permis incepand cu ora 9.00. Locatiile de desfasurare sunt multiple, in functie de repartizarea candidatilor, iar acestea sunt:

  • Facultatea de Medicina - Bulevardul Eroii Sanitari nr. 8, sector 5, Bucuresti (Metrou - Eroilor, iesirea: Sp.Univ.)
  • Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti - Splaiul Independentei, nr 169, sector 5, Bucuresti (Metrou - Eroilor, iesirea: Sp. Univ.)
  • Institutul National de Sanatate Publica - Str. Dr. Leonte Anastasievici Nr. 1-3, Sector 5, Bucuresti (Metrou - Eroilor, iesirea: Sp. Universitar)
  • Facultatea de Drept - Bulevardul Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46, sector 5, Bucuresti (Metrou - Eroilor, iesirea: Piata Operei )
  • Insitutul National Victor Babes - Splaiul Independentei nr. 99 - 101, sector 5, Bucuresti (Metrou - Eroilor, iesirea: Piata Operei)

ADMITERE FACULTATE 2015. In plus, SSMB va oferi candidatilor ocazia de a afla tainele studentiei la medicina prin intermediul mai multor activitati precum Targul de Proiecte, unde vor sta de vorba cu studentii UMF "Carol Davila" despre cum arata o zi din viata unui student la medicina, ce inseamna voluntariatul in acest domeniu si vor face turul facultatii.

Fii la curent cu ultimele noutati despre admiterea 2015 la UMF "Carol Davila" de pe pagina Universitatii disponibila in sectiunea Admitere facultate 2015!

Andreea Catan
Foto: Wikipedia

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-04 00:00:00