studentie.ro  » universitar » admitere » Simulari admitere 2014 la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Simulari admitere 2014 la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca

Publicat: 03 Apr 2014 | Vizualizari: 1553

Desi pana in acest moment nu se stie exact cand vor avea loc examenele pentru admiterea la facultatile Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, incepand de saptamana aceasta s-a dat startul inscrierilor on-line pentru participarea la simularea admiterii 2014.

Asadar, liceeni de clasa a XII-a, care isi doresc o carierea inginereasca, au timp pana pe 9 mai sa se inscrie la simularile examenelor de admitere la UTC Cluj-Napoca pentru a se obisnui si a se pregati mai bine pentru sesiunea din vara. Inscrierile se desfasoara atat pe site-ul utcluj.ro, cat si la Departamentul de Informatica al universitatii, in intervalul orar 9-14, in cursul saptamanii.

Candidatii care vor sa urmeze cursurile oricarei facultati din cadrul UTC Cluj-Napoca trebuie sa stie ca testarea la matematica presupune 45 intrebari de tip grila. Taxa de inscriere la test este de 50 de lei, platibila fie prin mandat postal, fie numerar sau prin ordin bancar la sediul universitatii, din strada C. Daicoviciu, nr. 15.

Examenul va avea loc in data de 10 mai 2014, incepand cu ora 9.00, la una din locatiile Facultatii de Automatica si Calculatoare, mai exact cea de pe strada strada G. Baritiu, nr. 26-28. Candidatii trebuie sa aiba asupra lor cartea de identitate si documentul in original care atesta faptul ca au platit taxa de inscriere.

Un lucru bun de stiut este si faptul ca doritorii se pot prezenta la examenul de simulare chiar daca nu au reusit in prealabil sa se inscrie sau sa plateasca taxa, insa trebuie sa se prezinte in locatie cu o jumatate de ora inainte de examen, cu actul de identitate si cei 50 de lei.

Foto: citynews.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-05 00:00:00