studentie.ro  » universitar » admitere » Studentii romani, tinta universitatilor din Danemarca

Studentii romani, tinta universitatilor din Danemarca

Publicat: 03 Apr 2014 | Vizualizari: 937

Miercurea viitoare, 9 aprilie 2014, au loc testari la limba engleza in trei orase din tara: Bucuresti, Iasi si Cluj-napoca. Tinerii care doresc sa studieze in strainatate si nu au certificat de limba engleza, se pot inscrie la sustinerea acestor teste.

Universitatile interesate de studentii romani sunt cele din Danemarca si, in colaborarea cu International Education Center, organizeaza pe 9 aprilie sesiune de admitere care includ aceste testari de limba.

Danemarca este o tara care atrage din ce in ce mai multi studenti internationali si asta pentru taxele de scolarizare inexistente pentru tarile din Uniunea Europeana, a calitatii invatamantului si a oportunitatilor de integrare a absolventilor pe piata muncii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca materiile predate sunt concepute de companii tocmai pentru a-i ajuta pe tineri sa-si gaseasca repede un loc de munca , potrivit IEC.

Cei interesati pot gasi mai multe informatii la adresa de contact info@iec.ro


Cauta aici programe de studiu de Danemarca >>

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-11 00:00:00 - 2022-09-02 00:00:00