studentie.ro  » universitar » admitere » UBB a ramas cu peste 700 de locuri bugetate neocupate dupa sesiunea de admitere la facultate din iulie

UBB a ramas cu peste 700 de locuri bugetate neocupate dupa sesiunea de admitere la facultate din iulie

Publicat: 02 Aug 2013 | Vizualizari: 1898

Dupa sesiunea de admitere la facultate din iulie 2013, Universitatea Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca a ramas cu nu mai putin de 719 locuri la stat neocupate. Reprezentantii universitatii au anuntat ca vor organiza o a doua sesiune de admitere, in toamna, in care locurile ramase libere vor fi scoase la concurs.

Din cei 11.300 de candidati inscrisi la UBB pentru sesiunea de admitere din iulie 2013, doar 7000 dintre ei vor deveni, din toamna, studenti la una dintre facultatile universitatii, atat la stat, cat si la taxa.

Cu toate acestea, UBB a transmis un comunicat de presa in care a anuntat ca mai exista facultati si specializari la care locurile bugetate nu au fost ocupate, cele mai multe dintre ele, 100, fiind la Facultatea de Istorie si Filosofie.

Singurele trei facultati la care, dupa prima sesiune de admitere, au fost ocupate toate locurile la stat sunt Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Facultatea de Drept si Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei.

Reprezentantii universitatii clujene anunta ca locuri bugetate libere, pentru sesiunea din toamna, nu mai sunt nici la alte specializari, precum informatica, publicitate, jurnalism sau comunicare si relatii publice.

Autor: Daniela Ganciu
Foto: News.ubbcluj.ro

Citeste si

ASE reintroduce admiterea pe baza de dosar la sesiunea din toamna

Ce limbi straine cunosc studentii romani

Salajul are trei ofiteri de politie la Academie, insa niciun candidat la Pompieri

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00