studentie.ro  » universitar » admitere » Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" ar putea introduce notele din liceu la calculul mediei de admitere

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" ar putea introduce notele din liceu la calculul mediei de admitere

Publicat: 23 Apr 2013 | Vizualizari: 819

Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi are in vedere posibilitatea introducerii notelor din liceu la calculul mediei de admitere in facultatile sale. Facultatile urmeaza sa anunte variantele proprii de admitere miercuri, 24 aprilie.

Modificarea propusa de Ministerul Educatiei, conform caruia, din acest an, notele din liceu conteaza din nou la calculul mediei de admitere, nu a luat prin surprindere conducerea universitatii iesene.

"Nu mi se pare nimic iesit din comun sau special, pentru ca pana in 2012 la sesiunea de admitere mediile anilor de studii din liceu constituiau unul dintre cele trei criterii ale admiterii in universitatea noastra", a declarat Vasile Isan, rector UAIC, citat de Ziaruldeiasi.ro.

Admitere 2013: Viitorii studenti vor acelasi tip de admitere ca in 2012

Internship platit pentru studenti in Oxford

Primavara asta se poarta... verdele smarald!


In 2013, cinci dintre facultatile universitatii din Iasi organizeaza admitere pe baza de examen scris, care conteaza in proportie de 50% la calculul mediei finale de admitere. Restul de 50% este reprezentat de media de la examenul de Bacalaureat.

Afla mai multe despre admiterea in Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi in sectiunea Admitere Facultate din Studentie.ro!

Foto: infopensiuni.ro

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-09-25 00:00:00 - 2022-10-14 00:00:00