studentie.ro  » universitar » admitere » Universitatea din Bucuresti a afisat calendarul admiterii pentru sesiunea din toamna

Universitatea din Bucuresti a afisat calendarul admiterii pentru sesiunea din toamna

Publicat: 03 Sep 2013 | Vizualizari: 1132

In luna septembrie, Universitatea din Bucuresti va organiza cea de-a doua sesiune de admitere la facultate si scoate la concurs 286 de locuri la buget si aproximativ 1.200 la taxa.

Inscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere la programele de licenta din cadrul Universitatii din Bucuresti se vor desfasura in perioada 3-10 septembrie 2013, iar examenele de admitere vor avea loc in intervalul 12-16 septembrie. Rezultatele vor fi afisate la data de 21 septembrie 2013.

Examene de admitere se vor organiza la Facultatea de Jurnalism si Relatii Publice, Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, iar probe mixte, ce vor consta intr-un test grila si media de la Bacalaureat, se vor desfasura la Facultatea de Chimie, Facultatea de Fizica, Facultatea de Geografie sau Facultatea de Geologie si Geofizic, specializarea Geologie.

Sursa foto: cronicaromana.ro
Autor: Ana Ionescu

Citeste si

Admitere 2013 ASE: Studentii din cea de-a doua sesiune pot candida pe baza de dosar

Ce burse de studii in strainatate sunt disponibile in luna septembrie?

Universitatea Suceava pune la bataie 1350 de locuri pentru sesiunea din toamna a admiterii la facultate

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-08-08 00:00:00 - 2022-08-24 00:00:00