studentie.ro  » universitar » admitere » Urmeaza sa dai la medicina? O universitate din Romania ofera cursuri de pregatire si simulare de examen!

Urmeaza sa dai la medicina? O universitate din Romania ofera cursuri de pregatire si simulare de examen!

Publicat: 06 Mar 2014 | Vizualizari: 912

Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" din Cluj vine in sprijinul tinerilor care vor sa dea la medicina, la admiterea din vara, cu sesiuni de pregatire si cu o simulare a examenului de admitere. Iata cum te poti inscrie si cand au loc aceste stagii de pregatire!

Examenul propriu-zis de admitere pentru studentii care vor sa urmeze cursurile UMF Cluj este programat oficial pe 23 iulie 2014.

Incepand cu 5 aprilie, Universitatea da startul unor cursuri de pregatire pentru candidatii care urmeaza sa sustina examenul la una dintre facultatile institutiei. Cursurile pregatitoare vor avea loc pe 5 aprilie, 12 aprilie, 10 mai si 17 mai 2014.

Cei care vor sa se inscrie la facultatile de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie vor beneficia de patru cursuri de pregatire, in timp ce candidatii pentru Asistenta Medicala Generala, Radiologie si Imagistica, Tehnica Dentara, Nutritie si Dietetica vor participa la doua astfel de cursuri.

Examenul de simulare va avea loc, pentru toate specializarile UMF, pe 24 mai 2014.

Perioada de inscrieri pentru aceste cursuri pregatitoare si pentru simulare are loc intre 10 martie si 1 aprilie 2014.

Sursa foto: Goudengids.be

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-02 00:00:00