studentie.ro  » universitar » admitere » Vrei sa fii student la CHIMIE? Ce avantaje ai daca te inscrii la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Vrei sa fii student la CHIMIE? Ce avantaje ai daca te inscrii la Universitatea Politehnica din Bucuresti

Publicat: 10 Sep 2014 | Vizualizari: 2485Daca vrei sa studiezi chimia, dar nu esti hotarat la ce facultate sa te inscrii, iti recomandam Universitatea Politehnica din Bucuresti! Ca student al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor vei beneficia de o multime de avantaje in primul an de studiu. Afla in continuare despre ce e vorba!


Universitatea Politehnica din Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea Dunarea de Jos din Galati, invita studentii din anul I de la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor, respectiv, Facultatea de Ingineria Materialelor si a Mediului, sa participe gratuit la cursuri de pregatire de chimie, fizica, matematica si dezvoltare personala. Este vorba despre proiectul "Calitate, inovare, comunicare - instrumente eficiente utilizate pentru cresterea accesului si promovabilitatii in invatamantul superior tehnic", cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Nu ai studiat chimia, fizica sau matematica in liceu sau nu te simti prea bine pregatit la aceste discipline? Nu are importanta! Modulele de pregatire oferite de cele doua facultati au rolul de a asigura o pregatire uniforma, indiferent de ce specializare ai urmat in liceu si se vor desfasura in primul semestru al anului universitar 2014-2015. In plus, daca nu stai prea bine cu abilitatile de comunicare, aici ai posibilitatea sa ti le dezvolti, atat in scris cat si oral, cu ajutorul modulului de dezvoltare personala. Acesta isi propune cresterea adaptabilitatii la realitatile existente pe piata muncii, sondarea si revelarea capacitatilor si resurselor personale si se desfasoara in al doilea semestru al primului an de studiu.

O alta veste buna, daca participi la modulele de pregatire din cadrul acestui proiect, este aceea ca vei primi subventii pentru autosustinere financiara (350 de lei lunar) si vei beneficia de manuale de specialitate gratuite.

Ca student al Facultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Universitatea Politehnica din Bucuresti sau al Facultatii de Ingineria Materialelor si a Mediului din Universitatea Dunarea de Jos din Galati, ai sansa sa te pregatesti temeinic pentru o cariera de succes in urmatoarele domenii:

  • Inginerie Chimica
  • Ingineria Mediului
  • Ingineria Produselor Alimentare
  • Ingineria Materialelor
  • Inginerie Industriala
  • Stiinte Ingineresti Aplicate


Daca vrei sa beneficiezi de toate aceste avantaje, vino sa te inscrii si tu la concursul de admitere. Depunerea candidaturii la Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din Universitatea Politehnica din Bucuresti dureaza pana pe data de 12 septembrie 2014.

Mai multe informatii referitoare la inscriere gasesti in sectiunea “Admitere” a site-uluiFacultatii de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor

Succes!

Andreea Catan
Foto: Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-07-06 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00