studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » Internetul si tranzactiile bancare

Internetul si tranzactiile bancare

Publicat: 15 Dec 2010 | Vizualizari: 1473

1.1. Internetul, istoric si facilitatile lui
Acum 4 decenii se lansa cu mare pompa primul satelit de comunicatii, Echo 1. La acea vreme, evenimentul capta atentia întregii lumi. Azi, lansarea unui satelit e ceva banal. Anul trecut, IRIDIUM (reteaua globala de telefonie mobila) declara ca mai are de lansat doar cativa sateliti, pentru a fi operationala în orice punct de la suprafata Terrei.


Un exemplu sugestiv despre cum a evoluat societatea informationala… si totusi, lansarea lui Echo 1 este un eveniment exceptional. Pentru ca a deschis un nou univers: transmiterea aproape instantanee a informatiei din orice punct de pe glob, în orice punct de pe glob. Practic a redefinit conceptul de comunicatii.


Si din 1960 încoace, acest concept se modifica de la o zi la alta. Ceea ce ieri era idee revolutionara, maine va fi deja demodat. Permanent se impun noi standarde, în care cuvintele cheie sunt: mai rapid, mai eficient, mai ieftin. si principalul “respnsabil” este INTERNET-ul.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00