studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » M.R.U. in cadrul organizatiei.Functia de personal

M.R.U. in cadrul organizatiei.Functia de personal

Publicat: 08 Apr 2011 | Vizualizari: 2692

Introducere

Managementul resurselor umane reprezinta un complex de activitati orientate catre realizarea eficienta a capitalului uman, in scopul realizarii obiectivelor organizationale simultan cu asigurarea conditiilor ce garanteaza satisfacerea nevoilor angajatilor si implicit motivarea acestora in a fi loiali organizatiei din care fac parte.


In paginile ce urmeaza sunt prezentate probleme si aspecte ale managementului resurselor umane, precum si o analiza in vederea perfectionarii managementului resurselor umane in cadrul societatii comerciale S.C STIVITEX ROMANIA SRL.

Lucrarea este structurata pe cinci capitole. Primele doua capitole prezinta notiuni teoretice ale managementului resurselor umane, iar celelalte trei prezinta un studiu de caz asupra unei organizatii de productie.

Primul capitol cuprinde aspecte care se refera la obiectivele si activitatile managementului resurselor umane, dar si unele notiuni privind conceptul, principiile si principalele preocupari din cadrul acestui domeniu. Principalul obiectiv al managementului resurselor umane constituie crearea performantei in firma. Aceasta performanta se poate realiza in conditiile in care resursele financiare, tehnice, informationale, dar mai ales cele umane sunt utilizate in mod eficient.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00