studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » M.R.U. in cadrul unei societatii

M.R.U. in cadrul unei societatii

Publicat: 08 Apr 2011 | Vizualizari: 2523

Societatea moderna se prezinta ca o retea de organizatii care apar, se dezvolta sau dispar. in aceste conditii, oamenii reprezinta o resursa comuna si, totodata, o resursa – cheie, o resursa vitala, a tuturor organizatiilor, care asigura supravietuirea, dezvoltarea si succesul competitional al acestora. Aceasta realitate a determinat tot mai multi specialisti in domeniu sa afirme ca din ce in ce mai mult avantajul competitiv al unei organizatii rezida in oamenii sai.

Resursele umane reprezinta una dintre cele mai importante investitii ale unei organizatii.

Organizatiile cheltuiesc sume importante cu angajatii lor, iar datorita costurilor antrenate, acestea reprezinta unele dintre cele mai evidente investitii in resurse umane. Investitia in oameni s-a dovedit a fi calea cea mai sigura de a garanta supravietuirea unei firme sau de a asigura competitivitatea si viitorul acesteia. Dupa Naisbitt si Aburdene, in noua societate informationala capitalul uman a inlocuit capitalul financiar, ca resursa strategica.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00