studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » PIATA BANCARA, ROL, SCOP SI MOD DE ORGANIZARE

PIATA BANCARA, ROL, SCOP SI MOD DE ORGANIZARE

Publicat: 21 Dec 2010 | Vizualizari: 1783

Traim intr-o lume aflata intr-o permanenta schimbare, singura constanta fiind schimbarea. Expansiunea rapida a tehnologiei informationale si a comunicatiilor in timp real, transferul extern al fondurilor, migratia capitalurilor, extinderea intreprinderilor multinationale in contextul globalizarii, cresterea nemaintalnita a cifrei de afaceri, au determinat mutatii structurale in mediul de afaceri. Toate aceste schimbari au un impact direct asupra modului de derulare a afacerilor intreprinderilor. Din aceste considerente apar tot mai frecvent diverse litigii, care, pentru a fi solutionate trebuie sa se apeleze la serviciile unor experti.


Orientarea Romaniei spre o economie de piata reala si concurentiala a produs mutatii esentiale in structura capitalurilor si a patrimoniului intreprinderilor, mutatii care implica reconsiderarea profunda a insasi conceptului de gestiune a unitatilor economice. Dupa evenimentele din Decembrie 1989, Romania a pasit intr-o noua etapa a dezvoltarii sale, care a deschis perspectiva realizarii unui sistem nou, democratic. Trecerea la economia de piata s-a tacut intr-un consens national, intreaga societate contribuind la implementarea noilor structuri: politice, organizatorice, legislative, economice si financiare.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-05-19 00:00:00 - 2022-06-16 00:00:00