studentie.ro  »  Universitar  »  Lucrari de diploma  »  Plan de afaceri BG Sport SRL

Plan de afaceri BG Sport SRL

calendar_month 08 Mai 2015, 00:00
FE "BG Sport" SRL a fost fondata 21 ianuarie 2014 si activeaza pana an prezent. Genurile de activitate pentru care activeaza firma sunt: Spa, salon de frumusete, fitness si distractii. Misiunea firmei noastre este prestarea serviciilor de o calitate analta la preturi avantajoase pentru toate categoriile de varsta.
Obiectivele spre care tinde firma sunt: prestarea serviciilor an timp cat mai scurt, preturi accesibile pentru toti, cucerirea segmentului de piata an domeniul dat, dezvoltarea serviciilor. Firma nostra dipsune de unele oportunitati pe care tindem sa le exploatam, dar si unele riscuri pe care trebuie sa le andepartam.
Firma presteaza o gama larga de servicii cu preturi diverse si de aceea are nevoie de un numar mare de clienti care vor putea sa beneficieze de acestea. IŽn relatiile cu concurentii, firma noastra se comporta calm si prietenos si acorda o atentie deosebita comenzii lor. Politica de marketing influenteaza atragerea clientilor si genereaza noi metode de promovare a serviciilor.
Datorita evolutiei afacerii noastre, firma a umarit o diversificare a activitatii si astfel satisfacerea cresterii anregistrate an cadrul pietei de desfacere.
In spatele tuturor acestor realizari, sta o echipa de oameni foarte bine pregatita din punct de vedere profesional, care acorda o importanta deosebita atat perfectionarii profesionale continue, cat si mentinerii unui contact permanent cu clientii pentru a cunoaste cerintele acestora si pentru a veni in intampinarea lor cu solutii originale.