studentie.ro  » universitar » lucrari de diploma » Studiul relatiilor interumane in cadrul grupurilor de munca din Primaria municipiului Galati

Studiul relatiilor interumane in cadrul grupurilor de munca din Primaria municipiului Galati

Publicat: 20 Ian 2011 | Vizualizari: 2101

Timpul, resursele financiare si resursele umane reprezinta cele trei elemente importante pe care se fundamenteaza eficienta si competivitatea unei organizatii. Resursele de timp si cele financiare se pot irosi, iar tehnologiile si metodele de marketing pot fi copiate cu usurinta. Spre deosebire de acestea, resursele umane detin un potential unic.

Desi mijloacele de management ale resurselor umane pot fi si ele imprumutate cu usurinta, intotdeauna se pot descoperi cai noi, inovatoare, de mentinere si motivare a angajatilor. Oamenii se pot schimba, se pot adapta, se pot intrui si perfectiona dispunand de un potential nelimitat din acest punct de vedere. De aceea, managementul resurselor umane poate oferi oricarei organizatii unul dintre cele mai importante avantaje competitive.


Dintre doua intreprinderi care detin un potential egal, cea mai performanta este aceea care utilizeaza cel mai bine potentialul tuturor salariatilor sai. Existenta si functionarea corecta a grupurilor de munca sunt stimulatoare atat din punctual de vedere al eficacitatii cat si din punct de vedere al angajamantului membrilor lor.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-05-24 00:00:00 - 2022-06-10 00:00:00