Implementarea HACCP - Unt

Publicat: 18 Feb 2014 00:00








Cuprins

Introducere.......................................................................................................................................3

  1. Istoria întreprinderii.............................................................................................................5
  1. Managementul calităţii produselor alimentare..................................................................7

2.1 Importanţa analizei senzoriale în evaluarea calităţii mărfurilor alimentare.....................7

2.2 Metode fizice, chimice şi fizico-chimice utilizate în determinarea calităţii mărfurilor alimentare ..............................................................................................................................12

2.3 Evaluarea microanalitică, microbiologică şi histologică a alimentelor .........................15

3. Rolul HACCP în asigurarea inocuităţii alimentelor...........................................................18

3.1 Principiile de bază HACCP.............................................................................................20

3.2 Terminologie....................................................................................................................23

3.3 Analiza..............................................................................................................................24

4. Constituirea şi organizarea echipei HACCP .....................................................................28

5. Descrierea produsului. Metode de procesare şi distribuţie...............................................30

6. Descrierea utilizării intenţionate..........................................................................................33

7. Schema fluxului tehnologic ...................................................................................................34

7.1Recepţionarea laptelui......................................................................................................35

7.2. Planul calităţii privind controalelor la recepţia materiei prime şi materiei auxiliare...36

7.3. Principalele faze tehnologice de fabricare a untului .......................................................37

7.4. Fabricarea propriu zisă a untului.....................................................................................39

7.5. Planul calităţii produsului finit.......................................................................................40

8. Diagrama procesului de fabricare a untului „Crestianskii”.............................................42

9. Verificarea diagramei de flux................................................................................................44

10. Identificarea pericolelor potenţiale (HACCP Principiul 1)..............................................45

10.1 Identificarea Pericolelor .................................................................................................45

10.2 Analiza Riscurilor .........................................................................................................47

11. Determinarea Punctelor Critice de Control (HACCP Principiul 2)...............................48

12. Determinarea Limitelor Critice (HACCP Principiul 3).................................................50

Trebuie sa citesti

Sfaturi de baza pentru tinutele office
Sfaturi de baza pentru tinutele office

Daca si tu ai un job care presupune munca intr-un birou, mai mult ca sigur te-ai lovit din cand in cand de o lipsa de inspiratie in crearea tinutelor office pentru fiecare zi a saptamani. Chiar daca achizitionezi noi articole vestimentare, outfit-ul tau poate parea in continuare unul repetitiv. Ei

Avantajele si dezavantajele angajatilor care lucreaza de acasa
Avantajele si dezavantajele angajatilor care lucreaza de acasa

Raspandirea activitatii la domiciliu deschide o gama noua de posibilitati pentru modul in care intreprinderile pot functiona singure. Pe langa oportunitati si beneficii, munca la domiciliu aduce noi responsabilitati pentru angajator si angajat. Angajatii cu serviciu de 26 de saptamani au dreptul

Locuri din Istanbul unde gasiti Shisha
Locuri din Istanbul unde gasiti Shisha

Fumatul a fost considerat a fi un simbol al statutului, cu cea mai mare onoare rezervata celor care fumau impreuna cu sultanul. In acele zile shisha continea doar tutun. Cu toate acestea, in ultimii ani, o multime de arome, inclusiv menta, capsune, mar, trandafir si cappuccino, au devenit

Avantajele unei periute electrice
Avantajele unei periute electrice

Alegerea unei periude de dinti este o actiune destul de complicata din punctul meu de vedere. Pe piata exista o varietate enorma de modele, atat electrice cat si normale. Inainte sa trec la avantajele pe care le ofera o periuta electrica, vreau sa va reamintesc faptul ca igiena orala este deosebit

Destinatii preferate de romani
Destinatii preferate de romani

Marile capitale europene au fost destinatiile de calatorie preferate ale romanilor in 2019, potrivit unei aplicatii turism in Europa interactiv realizate de Momondo.ro. Roma ocupa lista celor mai populare destinatii dintre romani, urmata de Londra, Barcelona, Viena si Milano, a dezvaluit studiul

Teste Online

II Probă scrisă la INFORMATICĂ

Probă scrisă la INFORMATICĂ (Varianta C/C++). Pt Bacalaureat. cls XII

mai multe »
Acest site foloseste Cookie-uri.
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si reclamele, pentru a oferi caracteristici specifice retelelor sociale si pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, impartasim informatii despre felul in care ne utilizati site-ul, cu partenerii nostri de pe retelele sociale, de publicitate si de statistica in conformitate cu Politica de confidentialitate. Va puteti administra preferintele in Setari cookie.