studentie.ro  » universitar » referate » Cursa inarmarilor in spatiul de influenta sovietica si NATO

Cursa inarmarilor in spatiul de influenta sovietica si NATO

Publicat: 04 Iun 2014 | Vizualizari: 749

Cursa inarmarilor reprezinta probabil una din cele mai grave amenintari la adresa umanitatii, prin dezvoltarea unor capacitati din ce in ce mai evoluate de distrugere. Desi ar trebui sa constituie o garantie pentru securitatea lumii, armele si diversele echipamente militare in mana unor lideri/actori irationali continut sa fie un factor de profunda insecuritate. In plus, directionarea unor resurse umane, financiare si materiale mult prea mari in scop militar produce efecte negative in alte domenii, precum cel: economic, social, ecologic etc.

Cele mai multe cazuri din anii de dupa cea de-a doua conflagratie mondiala au demonstrat ca aceasta cursa a inarmarilor reprezinta forma cea mai evidenta de manifestare a spiralei insecuritatii. Cursa inarmarilor reprezinta probabil una din cele mai grave amenintari la adresa umanitatii, prin dezvoltarea unor capacitati din ce in ce mai evoluate de distrugere. Desi ar trebui sa constituie o garantie pentru securitatea lumii, armele si diversele echipamente militare in mana unor lideri/actori irationali continut sa fie un factor de profunda insecuritate.

In plus, directionarea unor resurse umane, financiare si materiale mult prea mari in scop militar produce efecte negative in alte domenii, precum cel: economic, social, ecologic etc. Cele mai multe cazuri din anii de dupa cea de-a doua conflagratie mondiala au demonstrat ca aceasta curst a inarmarilor reprezinta forma cea mai evidenta de manifestare a spiralei insecuritatii.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00