studentie.ro  » universitar » referate » Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania

Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania

Publicat: 28 Mai 2013 | Vizualizari: 1468

Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania si etapele unui proces in perioada romana in sistemul procedurii legisaLucrarea cu tema: Etapele unui proces civil in perioada contemporana in Romania si etapele unui proces in perioada romana in sistemul procedurii legisanctiunilor are ca obiect prezentarea diferentei de procedura civila in perioada romana si modul in care astazi se desfasoara un proces in Romania.

Etapele unui proces in perioada romana este partea din tema care arata foarte bine evolutia unui proces in ziua de astazi. Este foarte bine de stiut cum a evoluat dinamica procesului, atat pentru cultura generala, cat si pentru cunostintele stiintifice necesare, de la perioada romana de inceput, pana in perioada contemporana in Romania.

Obiectivele acestui material au fost: prezentarea diferentelor desfasurarii procesului civil din perioada romana si perioada contemporana intr-un mod sintetic, demersul necesar inceperii unui proces atat in perioada romana cat si in perioada contemporana, diferentele intre calea ordinara de atac si calea extraordinara de atac in procesul civil din perioada contemporana si perioada romana.nctiunilor Referat special pentru disciplina DREPT ROMAN.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-03-01 00:00:00