studentie.ro  » universitar » referate » Plan de afaceri scoala de dans

Plan de afaceri scoala de dans

Publicat: 14 Mai 2013 | Vizualizari: 3872

Acest plan de afaceri s-a elaborat pentru a analiza si pentru a evalua viabilitatea unei idei de afacere. Idea de afacere se refera la deschiderea unei scoli de dans in Timisoara. Datorita activitatilor zilnice obositoare si stresante, tot mai multa lume simte nevoie de relaxare.

Cel mai bun si eficient mod de relaxare este dansul. Pe langa faptul ca ajuta la relaxare, dansul ajuta la destresare, la imbunatatirea cunostintelor de dans, la arderea caloriilor si la tonifierea muschiilor.

Serviciile puse la dispozitie de noua scoala de dans sunt de o calitate exceptionala, acestea fiind asigurate de persoane cu o calificare inalta in tainele dansului cu o vasta experienta in domeniu.

Scoala de dans va fi infiintata in colaborare de doua asociate, va fi condusa de ambele initiatoarele, una din ele avand experienta in tainele dansului si in predarea lor. Cursurile de dans vor fi tinute de una dintre intreprinzatoare impreuna cu un alt profesor de dans calificat angajat la scoala de dans.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-01-31 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00