studentie.ro  » universitar » referate » Strategii de promovare in marketingul serviciilor de sanatate in reteaua privata de sanatate "Regina Maria"

Strategii de promovare in marketingul serviciilor de sanatate in reteaua privata de sanatate "Regina Maria"

Publicat: 03 Sep 2014 | Vizualizari: 3516

Activitatile promotionale in domeniul serviciilor de sanatate sunt influentate si diversificate de nivelul ridicat de canale de comunicare disponibile. Pe langa mijloacele media traditionale, printre instrumentele promotionale sunt incluse elemente ce asigura tangibilitatea serviciilor, mai exact contactul interpersonal cu angajatii din domeniul sanitar, elemente fizice ale sistemului de distributie, respectiv consumatorii.

Printre aceste servicii, rolul principal este detinut de comunicarea interpersonala, fie ca este interna, fie externa, in principal activitatile din sfera relatiilor publice, publicitatea avand un rol diminuat in comparatie cu alte domenii de aplicabilitate al marketingului serviciilor, in principal datorita faptului ca este considerata lipsita de etica, fiind de altfel sever restrictionata prin mijloace legale.

Organizatia moderna evolueaza in conditiile unui mediu alcatuit dintr-un public numeros, bine structurat, cu care intretine relatii complexe. Actionarii, consumatorii, proprii angajati, jurnalistii, puterea publica reprezinta doar cateva exemple de grupuri care pot influenta sau pot fi influentate de atingerea obiectivelor organizatiei. Preocuparile organizatiei de a comunica eficient cu diferitele categorii de public se intensifica in conditiile in care castiga tot mai mult teren marketingul relational.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-08-13 00:00:00 - 2022-09-06 00:00:00