studentie.ro  » universitar » seminarii » Seminar Cum se scrie o recenzie

Seminar Cum se scrie o recenzie

Publicat: 18 Ian 2010 | Vizualizari: 6465

Un rezumat concis al unei carti ; acest lucru implica si o descriere cu temei precum si arg si scopul. Recenzia ofera o evaluare critica a continutului, implicand si o reactie si criticile cu privire la rextul recenzat(ceea ce credeti ca este demn de remarcat; daca este sau nu este teoria eficace, daca ne ajuta si modul in care a reusit sa va ajute pe voi sa intelegeti mai bn tema pe care o precizeaza).

Scrierea unei recenzii este un proces in 2 etape: 1. Dezv unei impoteze cu privire la textul pe care il recenzati si transf ac teze intr-un proiect organizat si sustinut de argumente. Set de intr ajutatoare: Care este sub cartii? Daca autorul a vrut sa transm o idee care ar fi aceasta? Cum se compara cu ceea ce cunoasteti pana acum? Raportat la alte texte cu ac caracteristici. Ce a reusit sa aduca nou cartea? Care este de fapt sub cartii?

Introducere: Detaliu semnificativ cu rol de captatie benevolentio. Puteti incepe recenzia diferit in fc de publicul caruia va adresati In general recenzia cuprinde: 1)Numele autorului; Titlul cartii

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00