studentie.ro  »  Universitar  »  Tutoriale  »  Tutorial Captura schematica - principii

Tutorial Captura schematica - principii

calendar_month 19 Ian 2010, 00:00
Sectiune Protel ne ghideaza prin faza de captura schematica a proiectului de design electronic utilizand editorul schematic al Protel 99SE. Pe masura ce cititi acest capitol, veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a incepe sa va descurcati cu sistemul si sa invatati utilizarea elementelor de baza necesare pentru a crea un circuit, pentru a derula verificarile electronice, a genera o lista si a printa documentatia crearii lucrarii: informatiile aditionale detaliate despre obiectele de design schematic pot fi gasite in cadrul sistemului de help online.

Editorul schematic de foi (sheet)

Acesta ne permite sa creem, editam, verificam si printam foile schematice care constituie un proiect de design. Toate instrumentele si utilitatile necesare pentru a efectua verificari electrice, a genera rapoarte si a crea prezentari de desene schematice de calitate sunt disponibile in Editorul schematic de foi.

Editorul schematic de librarii :

Acesta este folosit pentru a crea, edita si intretine librarii de parti componente. in editorul schematic, termenul “parte” se refera la entitatea simbolica care reprezinta o parte dintr-o componenta multi-part (de exemplu o poarta in F4 00), sau o componenta de tip generic (de exemplu rezistor). Editorul schematic de foi, plus instrumentele specializate si caracteristici pentru crearea partilor componente si sarcini de management al librariilor.